Kuala Lumpur

Joo paljon on mahtunut viikkoon. Heti ensimmäinen kulttuurishokki koettiin Kuala Lumpurin lentokentällä kun vessassa häämötti pelkkä reikä lattiassa. No onneksi tuli naisten vessassa kurkistettua muidenkin ovien taakse ja löytyihän se rakas posliiniastia joidenkin ovien takaa. Kuala Lumpurissa pari päivää haisteltiin mestoja ja täytyy sanoo että en yhtään hahmottanut kaupunkia tai liikennettä kyseisessä paikassa. Vaaleanpunaiset bussit nappas matkaan millon mistäkin ja vei millon minnekin. Ehkä parempi onni ensi kerralla Kuala Lumpurissa.
Majoitus Kuala Lumpurissa oli kymmenen hengen huoneessa, jossa yöunet pilasi liian kylmällä tohottava ilmastointilaite.
simoSimo metsästi Esan suositteleman räätälin putiikin PAGE. Palvelu oli mitä parhainta ja suomalainen mieshän tunnetusti viihtyy oluen äärellä. Siinä se Simo seisoi tyytyväisenä mittailtavana Fosters kourassa. Ja helpoltahan se näytti kun vanhempi mies piirteli kaavoja kankaille, kyllä siinä hieman kateeks kävi miehen taitoja.

– Tytti

Paikallisen kuppilan oluttornit maistuivat Simolle ja Makelle Shishan kera. Tytti tyytyi kansainvälisiin drinksuihin, kuten blue long island ja Cosmopolitan. Tunnelmaa ei myöskään latistanut televisiosta tullut Kolumbia-Uruguay -matsi. Poika juoksi silloin tällöin ja vaihtoi shishan hiiliä, mistä lie tuli, ei sen väliä mutta palvelu pelasi.

Eipä siinä muuta, majoitukseen, nukkumaan ja seuraavana aamuna kohti KLIA2 -lentokenttää. Halpalentoyhtiö AirAisiaa varten tehty terminaali, jossa ruoka ym. tarjonta oli kehnoa ja muutenkin matkustajaa vähättelevä. No koneeseen päästiin ja ilmakuopan aikana Tytti meinsi paskoa housuun, sen verran oli vapaapudotusta yhdelle hetkelle.

– Simo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *